luni, 8 noiembrie 2010

In mainile lui Basescu deci fara nici o speranta

Victor Ponta, presedintele PSD,  a declarat ca deblocarea situatiei din Parlament, soarta Legii Educatiei, a Pensiilor, precum si soarta bugetului pentru 2011 se afla in mainile presedintelui Traian Basescu.

"Facem apel la Traian Basescu sa ia decizia de a debloca activitatea Parlamentului Romaniei si a Camerei. Daca isi doreste cu adevarat sa discutam legea Pensiilor, a Educatiei si a bugetului de anul viitor sa ii lase pe cei de la PD-L sa aduca o alta persoana in fruntea Camerei Deputatilor, care sa nu fraudeze, o persoana capabila de echilibru, care sa aiba experienta necesara, iar aceasta decizia va debloca functionarea Parlamentului. Il rugam pe Traian Basescu sa fie presedintele Romaniei, nu doar a lui Roberta si a lui Nicolicea", a declarat liderul social democrat, la sfarsitul sedintei Biroului Permanent National.
Victor Ponta a mai anuntat luni ca spera sa se finalizeze saptamana aceasta, in Senat, textul Legii Educatiei.
"Este vorba de un text care inlatura prevederile total gresite, care garanteaza descentralizarea si depolitizarea. Vizavi de Legea pensiilor, la Senat am primit amendamentele la care tinem foarte mult, iar dupa asta urmeaza sa fie trimisa la Camera Deputatilor. De aceea speram ca Traian Basescu sa deblocheze activitatea parlamentara, deoarece soarta acestor legi sta in mainile lui", a mai spus Victor Ponta.
Parerea mea este ca Basescu Traian nu va face NIMIC ca sa deblocheze situatia.
Basescu Traian NU POATE sa deblocheze, sa construiasca, sa medieze  ceva.
El poate doar sa darame, sa provoace sacandal, sa dezbine, sa isi schimbe parerea de la o zi la alta dupa cum ii cade lui bine, sa provoace scandal, sa isi apere apropiatii si sa isi atace pe cei care nu sunt de partea lui.
Daca liderii opozitiei asteapta un semn de normalitate de la Basescu Traian inseamna ca nu au inteles nimic.
De cateva zile, dupa ultimile declaratii ale liderului PNL Crin Antonescu, nu mai am nici o speranta nici de la opozitie.
Soarta guvernului Boc, soarta noastra depinde de decizia UDMR-ului.
Este normal?
Se pare ca suntem blestemati sa ramanem inca 4 ani cu Traian Basescu si cu partidul lui.
As vrea sa stiu ce parere au si prietenii mei: ALM, Brankardierul, Maia, Olimpiu, Aliosa, KinR, Vassyle, Costi, Chrysthyan, Pro Atitudine, Ramona Sandrina Ilie, Augustin Radescu, Renata, Vania, Caius, Ana Usca, Ioan Sorin Usca, Natasha, Orfiv, Victor Ponta, Theodora Marinescu, Hai ca se poate!, ElisaDale de culturaTeo Negură, Gabriela Savitsky, Cristian LisandruDispecer Blogosfera, Starea Natiunii,   BasaricaSupravietuitor,  Plano 10Oana Niculescu Mizil, Corina Cretu, Alex Mazilu Popa Teapa, Onu, Bibliotecarul,


Un comentariu:

  1. Buna,
    Va anuntam ca noua adresa link al site-lui Starea NATIUNII este:
    http://stareanatiunii.com
    V-am ruga sa efectuati modificarea in blogroll-ul dumneavoastra.

    Multumim!

    RăspundețiȘtergere